Nejnovější recenze ze sekce Mísy a misky
Hladká
Výborný výrobek, oceňuji odnímatelný kabel.
- lehká, velká, široká mísa
- hezký motiv i barva
Mísa mne překvapila, že ačkoliv je keramická a značně velká, není těžká. Mísa je spíše nižší a širší, zatím jsem v ní nezkoušela šlehat - ale pro zadělání těsta či saláty je vhodná. Velikostně je spíše větší - sice není největší mísou této značky, ale pro mne je to mísa pro těsta a manipulaci opravdu velmi dostačující - s tou největší této značky bych měla již problémy. Tuto velikost beru naprosto dostačující - např. pro zadělání těsta až z 1kg mouky.
Krásný dekor, velmi kvalitní lehký porcelán
- Krásná elegantní miska na ovoce, zmrzlinu a tak. Mám ráda tento jednoduchý design, vynikne krása čistého skla.
- Kupujeme to do súpravy. Prakticka veľkosť mištičky.
- kvalitní materiál
- Sazka na jistotu, barva je neutralni, misa dostatecne velka, stacila by mi i o objemu 2litry, ale vetsi take uziju.
- Sazka na jistotu, barva je krasna, velikost idealni.
- Poctivá keramika
- Může do myčky
- Krásné barvy
Na tohle nádobí mám těžkou závislost, napdherný design a skvělé tvary, krásná ručně dělaná keramika.
Tenhle kousek používám jako hluboký talíř. Nádherná glazura, kontrastní, vypadá na něm to jídlo o level hezčí.
Misky jsou krásné. Koupené jako dárek.
kvalitní sklo
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Velkou výhodou jsou ouška k přenášení třeba horké polévky. Jinak misky jsou hezké, i když trochu hrubě zpracované, myslím vzor.
- krásná, funkční
- žádná
Skvělý výrobek s nadčasovým designem
pěkné
Velmi hezke misky
skvělý
- pevný materiál
- dobrá cena
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »